My Story

Mijn naam is Elisa. Ik groeide op in Rijkevorsel samen met mijn zus en ouders. Al van kleins af was ik al een beetje een manusje van alles.Dit zorgde ervoor dat het maken van een studiekeuze een heel moeilijke opdracht werd voor mij.

Uiteindelijk besloot ik om mij in te schrijven voor de opleiding Industrieel Ingenieur Chemie. Vier jaar later had ik mijn diploma op zak, maar kwam ik tot het besef dat een toekomst in de chemische industrie niet voor mij weggelegd was. Ik besloot om nog een jaar verder te studeren aan de Antwerp Management School, waarna ik naar de arbeidsmarkt trok. Ik deed vervolgens heel uiteenlopende jobs, maar bij de meeste geraakte ik al snel uitgekeken waardoor ik telkens weer op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.

Tegelijkertijd ontdekte ik mijn passie voor verzorging. Ik behaalde in avondschool een diploma schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en make-up artist. Toen ik tenslotte loopbaanbegeleiding ging volgen bleek mijn belangrijkste talent “mooimaker” te zijn. Dit mag je vrij letterlijk nemen. Ik hou namelijk van mooie dingen en ik hou er nog meer van om anderen te laten stralen. Dit was het moment waarop ik op het idee kwam om mijn Studio Blossom op te starten. Het zou een studio worden waarbij de inrichting je een aangenaam en rustgevend gevoel bezorgt, ik wilde enkel werken met natuurlijke, milieuvriendelijke producten die op alle vlakken hoog scoren en “less is more” blijft hierbij mijn belangrijkste motto. Daarom ben ik met het Belgische merk RainPharma in zee gegaan.

Benieuwd of ik hierin geslaagd ben? Kom dan zeker eens een kijkje nemen en geniet van wat Studio Blossom jou te bieden heeft.