11.10.19

E-fit Beauty & Slim

De E-Fit Beauty & Slim combineert E.M.S. en Infrarood technologie. 

E.M.S. Technologie:

Een beweging is een spiercontractie die op gang komt door een opdracht vanuit de hersenen .E-Fit maakt gebruikt van dit natuurlijk principe. Een computer vervangt in de proces de hersenen en het ruggenmerg. De impuls van buitenaf is veel intenser, geconcentreerder én op de juiste plaats. Op deze manier worden 6 spiergroepen tegelijkertijd aangepakt.

Infrarood:

Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In ons lichaam brengen ze de kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte tot diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.De infrarood elimineert overtollige afvalstoffen en vetzuren. Het lichaam wordt hierdoor dus gestimuleerd om zichzelf te ontgiften. De calorieverbranding verhoogt door een hogere bloedcirculatie. Dit is één van de redenen waarom cellulitis hier snel verminderd. De langegolf infrarood energie stimuleert tenslotte ook het immuunsysteem, geeft impulsen aan het celvernieuwingsproces en het genezingsproces. Dit resulteert in minder pijnen bij chronische spierpijnen.

De E-fit Beauty & Slim behandeling is voor iedereen haalbaar. Het kan ingezet worden voor het verminderen van cellulitis, een strakker lichaam (spierversteviging), figuurcorrectie, een goede vetverbrandin of pijnreductie.