Studio Blossom

Studio Blossom werkt enkel met de natuurlijke, milieuvriendelijke producten van Rainpharma die op alle vlakken hoog scoren.

My Story

Mijn naam is Elisa. Ik groeide op in Rijkevorsel samen met mijn zus en ouders. Benieuwd hoe mijn avontuur met Studio Blossom begon ? Lees dan zeker mijn verhaal.

Blog

Lees onze blog voor meer informatie over onze producten, verzorgingen en nog veel meer.

Skincare

Voor verzorgingen werkt Studio Blossom met de producten van Rainpharma. RainPharma is een Belgisch merk dat eerlijke natuurlijke producten maakt voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Loze beloftes en overbodige of ongezonde ingrediënten worden achterwege gelaten. Uitzonderlijke kwaliteit en maximale efficiëntie gaan steeds hand in hand. Achter de stijlvolle verpakkingen, de heerlijke geuren en de lekkere smaken schuilt een filosofie die net zo mooi is. De RainPharma filosofie vormt de sleutel tot een lichaam in balans.

Make-up

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van een naturelle make-up look. Dit zowel voor bruiden als voor een avondje uit. Hiervoor gebruik ik de hoogwaardige producten van Clarins. Zij combineren verzorging en schoonheid in hun make-up en blijven elk seizoen vernieuwen.

Contacteer ons

Heb je een vraag voor ons? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.